Az organikus fejvadász

Telek Zsuzsa

A MUNKÁBAN

HR szakember

Több mint tizenkét éves vállalati HR-es múltamban mindig is a toborzás tette ki a feladataim jelentős részét. Dolgoztam verseny és állami szférában, autóipari kutatás-fejlesztésben, informatikai cégeknél, kereskedelemben. Fejvadászként nagy hasznát veszem korábbi belső HR-es tapasztalatomnak. Értem a vállalatnál zajló belső történéseket, jól rá tudok hangolódni megbízóim igényeire. Értéssel, tisztánlátással, kiterjedt kapcsolatrendszeremmel tudom segíteni őket a megfelelő szakember megtalálásában.

A MUNKÁBAN

Megbízható partner

Korábbi kollégáimtól általában azt a visszajelzést kaptam, hogy szerettek velem dolgozni, mert amellett, hogy vidám hangulatban telt a munka, sosem lazsáltunk. Megbíztak bennem, és tudták, hogy ha valamit megígértem, akkor azt addig csináltam, míg el nem végeztem. Úgy tűnt, komolyan beszéltek. Vagy igazán jó színészek.

MAGÁNEMBERKÉNT

 • Kapcsolatépítő

  Folyton azon kattog az agyam, kit kivel lehetne összekötni; ki lenne valaki számára az ideális munkatárs, vagy hol találná meg xy a számára ideális munkahelyet. Szeretek így emberekhez kapcsolódni.

 • Édesanya, feleség

 • Állat- és növénybarát

  Jelenleg egy németjuhász kölyök (leendő monstrum) és egy macska boldog tulajdonosa. Ez utóbbit maine coon-sziámi keverékként adták el nekünk, de egy egyszerű házimacskának néz ki, úgyhogy vele speciel jó eséllyel átvertek.

 • Természetimádó

  Szeretek kirándulni, számomra ismeretlen vidékeket felfedezni.

 • Szőlész-borász

  Szárnyaimat bontogatom harmadhektár dűlővel a Balaton-felvidéken. Organikus művelés, Kékfrankos, Furmint. Számomra a földművelés is a természetben létezés egy különösen kedvelt formája. A földdel való közvetlen kapcsolat és a nap végén érzett magasztos fáradtság megfizethetetlen élmény.

 • Hobbi hosszútávfutó

  Számomra a futás meditáció és ötletgenerátor egyben.

 • Kreatív

  Menthetetlenül kreatív és folyton terveket kovácsoló személyiség. Kedvenc hobbim rendhagyó terveimmel őrületbe kergetni a környezetemet. Kíváncsiság, felfedezni vágyás és kitartó munka – talán ez a három szó a legjellemzőbb rám.

Ezt mondták mások rólam