Szolgáltatásom

a módszerem

Organikus fejvadászat

Mit jelent az organikus fejvadászat? Számomra egyfajta szerves kapcsolódást a hozzám forduló megbízókkal, az álláskeresőkkel és a természettel.

A JOBjungle-nek azonban van egy természetvédelemhez kapcsolódó küldetése is: Szeretném felébreszteni az emberek érdeklődését, felelősségtudatát a természet iránt. Hiszek abban, hogy ha valamit jobban megismerünk, aziránt nő a felelősségérzetünk. Ezt az elvet vallva és célt követve a kommunikációmban kiemelt szerepet kapnak az érdekes információk állatokról, növényekről, ökológiáról.

Végezetül, a JOBjungle nem marad meg a virtuális keretek között, a fizikai valóságban is tesz a természetvédelemért. A hosszútávú tervem egy kis erdő telepítése, amely a fejvadász projektjeim által jön létre. Az alaptevékenységemből származó bevétel egy részét ugyanis ennek telepítésére és fenntartására fordítom, így tulajdonképpen minden, a JOBjungle által betöltött pozíció hozzájárul ennek a kiserdőnek a létrejöttéhez. A megvalósítás folyamatát blogbejegyezéseimben követheted.

SZERVES KAPCSOLÓDÁS HOZZÁD, MINT

Megbízóhoz

A megbízásod számomra nem csak egy projekt a sok közül, hanem szoros bizalmi kapcsolat, szerves kapcsolódás. A pozíció részletein túl a cégeteket is igyekszem alaposan megismerni annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb embert találjam meg számotokra. Röviden, nemcsak pozíció, hanem cégprofilt is készítek rólatok. Ezen kívül folyamatos, őszinte kommunikációra és tulajdonosi szemléletre számíthatsz. Mintha csak magam mellé keresnék munkatársat.

SZERVES KAPCSOLÓDÁS HOZZÁD, MINT

Álláskeresőhöz

Az álláskeresés időszaka mindig intenzív időszak érzelmi szempontból, még akkor is, ha az ember a meglévő pozíciójából kacsintgat kifelé. Nem is beszélve arról, ha nem ilyen szerencsés... Ilyenkor sokan érzik úgy, mintha légüres térbe kerültek volna. Sajnos pontosan tudom, milyen ez, én is eljártam ezt a táncot a coviddal. Tisztában vagyok vele, milyen fontos ilyenkor az emberség, a figyelem és a támogatás. Nekem nem munka ez a fajta hozzáállás, én természetemnél fogva ilyen vagyok. Örülök, ha megtisztelsz a bizalmaddal.

SZERVES KAPCSOLÓDÁS

A természethez

Fejvadász alaptevékenységemmel a természetvédelmet támogatom több fronton is, így ne lepődj meg, ha kommunikációmban hangsúlyosan jelennek meg a környezetünkben található élőlényekkel kapcsolatos érdekes információk.

Szektorok

 autóipar

 informatika

faipar

gyógyszeripar

kereskedelem

logisztika

állami intézmény

Német nyelvű interjúztatás

Erősségem: középvezetői pozíciók

Területek

mérnök/műszaki

logisztika

HR

pénzügy /számvitel

marketing/sales

IT (technikai/menedzseri)

hotline

back office

Ügyesen metszek szőlőt 😊

SOKSZÍNŰSÉG, NEMCSAK A DZSUNGELBEN

Miben van tapasztalatom?

DZSUNGELHÍREK

Csatlakozz te is a JOBjungle közösséghez!